Gezichtsbehandelingen

Kom helemaal tot rust met een heerlijke gezichtsbehandeling en geef uzelf en uw huid een volledige boost! 
Met onze kennis en de juiste producten kunnen we samen uw huid verbeteren en laten stralen. 

Ik leg u graag in de watten zodat u hierna weer blaakt van zelfvertrouwen. 
Aan u enkel en alleen de taak om een afspraak in te plannen!

Behandelingen

 • Gezichtsbehandelingen

  Spa boost behandeling

   Spa Boost, 60 minuten

  Deze behandeling bestaat uit: reinigen, peeling, huidonzuiverheden verwijderen, harsen, epileren, gezichts- en decolleté massage, masker, dag- of nachtcrème.
  Met gebruik van Salonnepro producten

 • Gezichtsbehandelingen

  Basis behandeling

   Basic  - 30 min

  Deze behandeling bestaat uit: reinigen, epileren, harsen, met dag- of nachtcrème.

  Met gebruik van Salonnepro producten

 • Gezichtsbehandelingen

  Biopeeling

  HUIDVERBETERING

  Neoderma Biopeeling - 60 minuten


  Deze behandeling is gebaseerd op een combinatie van algen, planteningrediënten en essentiële oliën. Deze behandeling is geschikt voor o.a. acne, pigmentvlekken, littekens, rimpels en als preventieve anti-aging.

  Met gebruik van Neoderma producten.

 • Gezichtsbehandelingen

  Anti-aging Daimond Gold

  HUIDVERBETERING

  Anti Aging Daimond Gold, 90 minuten

  Ondek onze meeste exclusieve salonbehandeling met 24k Goud en Diamant.

  Diamant en goud zijn de meest kostbare en waardevolle schatten uit de aarde. Deze behandeling vermindert rimpels, verstevigt een verslapte huid en verlicht de huid van stress. Het geeft een ware energieboost en brengt de huid weer terug in balans. Door middel van de Daimond peel exfolieeren we de huid. De doorbloeding brengen we extra op gang door te werken met magneetbollen.  De behandeling biedt een diepe hydratatie en de huidtonus wordt verbetert. De massage voeren we uit met goudblaadjes, Gold elixer ampul en de Daimond Gold cream, de super anti aging creme met zijde, goud, diamand en parel. Vervolgens brengen we het verhelderende Gold Angel masker aan.
  Een heerlijke luxe behandeling.


  Met gebruik van Alissi Bronte producten.

 • Gezichtsbehandelingen

  Kennismakingsbehandeling

  Kennismakingsbehandeling - 60 minuten

  Een uitgebreide schoonheidsbehandeling

  Na een anamnese en het bespreken van uw wensen kiezen we de geschikte producten en laten u daarmee kennis maken. De huid word gereinigd en ontdaan van dode huidcellen, de wenkbrauwen worden gemodeleerd en u krijgt een ontspannen massage van gezicht, hals en decollete. Extra modules kunnen eventueel worden bijgeboekt. 
  We sluiten af met een verzorgende dag- of nachtcreme en geven u een passend advies omtrent verzorgingsproducten en eventuele voortgang van behandelingen.

 • Gezichtsbehandelingen

  Skin's waxing

  Skin's Waxing

  Een van de beste ontharingsmethode voor lichaam en gelaat.
  Skin's is een aangename, bijna pijnloze behandeling, geschikt voor de meest gevoelige huiden.
  Haren worden met de Skin's methode al vanaf een lengte van 1 mm verwijderd. Voor het beste resultaat en tegen ingroeien van haartjes de huid 48 uur van te voren exfolieren met Skin's exfo+ (bij ons te koop).
  Hoewel het Skin's Best Brazilian Waxing genoemd wordt is Skin's ontwikkeld voor het hele lichaam inclusief gelaat. 
  De huid blijft gehydrateerd, zacht en zijdeachtig voor langere tijd. 
   

 • Gezichtsbehandelingen

  Microneedling

  HUIDVERBETERING

  Microneedling - 60 minuten of per zone

  Microneedling is een behandeling waarbij er met een pen een groot aantal kleine kanaaltjes (prikjes) in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Het zet de huid aan tot huidverjonging en huidverbetering. 
  De huid word zichtbaar steviger, komt in betere conditie en rimpeltjes worden van binnenuit opgevuld.
  Behandeling is geschikt voor gezicht, hals en decolette en is ook in diverse combinaties mogelijk, wij bespreken dit graag met u.

 • Gezichtsbehandelingen

  Biopulse therapie

  HUIDVERBETERING

  Biopulse therapie - 60 minuten

  Biopulse therapie is een intensieve huidverbeterende behandeling op basis van biochemie. Het is ontworpen om snel de gezondheid en het natuurlijk funtioneren van de huid te herstellen door een betere bloedcirculatie, een hoger zuurstofniveau (oxygenatie) en lymfedrainage.
  De behandeling bestaat uit 100% natuurlijke ingredienten, peptiden en vitaminen. Omdat we ingredienten gebruiken die het lichaam direct herkend, is de behandeling effectief en snelwerkend. 
  Een mooie Anti-aging, liftende en verstevigende behandeling. 
  Een combinatie met microneedling is mogelijk (meerprijs).

 • Gezichtsbehandelingen

  Vitamine C & C behandeling

  HUIDVERBETERING

  Vitamine C & C Behandeling, 90 minuten

  De ware energieboost voor de huid. De huid zal weer energie hebben om vrije radicalen en stress te bestrijden. Tekenen van vermoeiheid verdwijnen en het bestrijd de tekenen van huidveroudering.
  Deze behandeling gaat de huid herstellen door middel van een lichte fruitzuur peeling, dit werkt exfolierend en stimuleert huidvernieuwing. Na de peeling masseren we een Polivitaminic ampul in de huid, deze werkt verhelderend, vitaliseert de huid en zit boordevol anti-oxidanten. 
  Bij deze exclusieve behandeling geven we een bindweefselmassage en sluiten af met een Vitaminic revitalizing Bubble mask. 

  Met gebruik van Alissi Bronte producten.

   

 • Gezichtsbehandelingen

  Luxe Hydration behandeling

  HUIDVERBETERING

  Luxe Hydration behandeling, 75 minuten

  Hydraterende / voedende behandeling voor de droge huid met weinig elasticiteit en een tekort aan lipides. Deze behandeling gaat de huid herstellen en ontspannen waardoor de huid weer vocht kan opnemen. 
  We gebruiken hier de Luxe lijn, een voedende verzorging met kaviaar en een energetische essence.
  Kaviaar is een krachtige maritieme actieve werkstof die de productie van collageen versnelt, terwijl het de huid steviger maakt en een vitale energie geeft zoals geen andere werkstof dit kan. Kaviaar is rijk aan eiwitten, vitamines, minerale zouten en sporenelementen.
  Herstelt de huid in de diepere huidlagen, de huid oogt steviger en helpt de aanmaak van collageen te verbeteren.

  Met gebruik van Alissi Bronte producten

   

 • Gezichtsbehandelingen

  Oxygeneo

  Oxygeneo Compleet - 3 in 1 behandeling - Huidverbetering in alle huidlagen

  Oxygeneo - Revitalisering van de huid
  Exfolieert de bovenste huidlaag om dode cellen te verwijderen, verstopte poriën te openen, het huidoppervlak glad te maken en de huid te vernieuwen. De behandeling genereert een overvloed aan CO2 belletjes die de bovenste huidlaag doordringen en een fysiologische reactie teweegbrengen die bekend staat als een Bohr- effect.

  Tripollar RF - opbouwen van de huid
  Verbetert de huidkwaliteit door de productie van collageen en hyaluronzuur te stimuleren middels gefocuste radiofrequentie energie op een veilige en effectieve wijze met gecontroleerde en beveiligde inductieverhitting van de dermis.

  Ultrasoon - Verbeteren van de huid
  Met de ultasoonbehandeling wordt het effect van de opbouwende en revitaliserende behandelingen verstrerkt. De ultrasoongolven verbeteren de doorbloeding en zorgen ervoor dat de ingrediënten dieper in de huid komen. Deze veilige en pijnloze behandeling geeft een zichtbare verbetering van huidtextuur en teint.