Altijd een verzorgde uitstraling

Permanente make-up is het inbrengen van pigmenten in de huid. Wenkbrauwen, eyeliner en de liplijn worden het meest gedaan.
Maar wist u dat dat je ook littekens kan pigmenteren en camoufleren. Of zelfs een tepelhof na een borstconstructie.

Zijn uw wenkbrauwen niet meer goed van vorm? Loopt uw eyeliner vaak uit op het einde van de dag? Bent u allergisch voor make-up?
Ziet u het niet meer zo goed om uzelf op te maken? Allemaal redenen om voor PMU te gaan!

De huid waar we tegenaan kijken is de opperhuid, deze huidlaag bestaat uit 5 lagen.
De pigmenten bij PMU worden in de bovenste laag van de lederhuid gebracht.

Verzekerd van veilige behandeling en een uitstekend resultaat

GGD Gecertificeerd

Permanente make-up wordt in mijn salon uitsluitend door zeer ervaren gediplomeerd PMU specialisten gezet. Mijn salon is GGD gecertificeerd en voldoet hiermee aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. Bij Daphne van der Boor bent u dus verzekerd van een veilige behandeling en een uitstekend resultaat.

Behandelingen

 • Permanente Make-up

  Wenkbrauwen

  Wenkbrauwen sieren uw gezicht en zijn belangrijk voor mimiek en expressie. Veel dames met lichte, dunne of zelfs geen wenkbrauwen kiezen er dan ook voor om hun wenkbrauwen permanent in te laten zetten.

  Permanente Make-up

  Eyeliner

  Met een permanente eyeliner heeft u altijd mooi sprekende ogen. Uw eyeliner zit altijd perfect. Dat biedt u tijdswinst voor de spiegel. De kleur en vorm worden tijdens een intakegesprek afgestemd op uw voorkeuren. Samen kijken we wat het beste bij u past. 

 • Permanente Make-up

  Lipliner

  Permanente lipliner of lip pigmentatie geeft u de kans om voortaan altijd met een mooi symmetrische lipliner te lopen. De kleur kan samen bepaald worden, zodat naast een natuurlijk resultaat ook een uitgesproken lipliner mogelijk is.

Nieuwsgierig geworden?

U kunt mij altijd vrijblijvend mailen of bellen. Vindt u het fijner dat ik contact met u opneem, laat dan uw gegevens achter.