Altijd een verzorgde uitstraling

Bij permanente make-up wordt er een pigment ingebracht in de huid. Hierbij kunt u denken aan de wenkbrauwen, eyeliner en/of liplijn!

Bent u ontevreden over uw wenkbrauwen? Loopt uw eyeliner vaak uit aan het einde van de dag? Bent u allergisch voor make-up? Allemaal reden om voor permanente make-up te kiezen. 

Verzekerd van veilige behandeling en een uitstekend resultaat

GGD Gecertificeerd

Permanente make-up wordt in mijn salon uitsluitend door zeer ervaren gediplomeerd PMU specialisten gezet. Mijn salon is GGD gecertificeerd en voldoet hiermee aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. Bij Daphne van der Boor bent u dus verzekerd van een veilige behandeling en een uitstekend resultaat.

Behandelingen

 • Permanente Make-up

  Wenkbrauwen

  Wenkbrauwen sieren uw gezicht en zijn belangrijk voor mimiek en expressie. Veel mensen met lichte of dunne wenkbrauwen kiezen er dan ook voor om hun wenkbrauwen permanent in te laten zetten.
  Een goede keus, het handmatig bijtekenen van de wenkbrauwen is ook niet voor iedereen weggelegd en is vaak na enkele uren al niet meer zo fraai. PMU is hier een super mooie oplossing waar je geen spijt van zult hebben.

  Permanente Make-up

  Eyeliner

  Met een permanente eyeliner heeft u altijd mooi sprekende ogen. Uw eyeliner zit altijd perfect. Dat biedt u tijdswinst voor de spiegel. De kleur en vorm worden tijdens een intakegesprek afgestemd op uw voorkeuren. Samen kijken we wat het beste bij u past. 

 • Permanente Make-up

  Lipliner

  Permanente lipliner of lip pigmentatie geeft u de kans om voortaan altijd met een mooi symmetrische lipliner te lopen. De kleur kan samen bepaald worden, zodat naast een natuurlijk resultaat ook een uitgesproken lipliner mogelijk is.

Nieuwsgierig geworden?

U kunt mij altijd vrijblijvend mailen of bellen. Vindt u het fijner dat ik contact met u opneem, laat dan uw gegevens achter.