Altijd een verzorgde uitstraling

Permanent Make-up

Er 24 uur per dag stralend, natuurlijk mooi en jonger uitzien. Je geen zorgen hoeven maken over je make-up, zelfs niet na bijvoorbeeld een dag hard werken of sporten. 
Jouw wensen zijn begrijpelijk en helder en daarom kies je voor de expert in Permanent Make-up.

Een persoonlijke benadering, mooie Permanent Make-up voor wenkbrauwen, eyeliner en lippen en een veilige manier van werken zijn gegarandeerd.
Ik begrijp jouw wensen en haal het beste en mooiste uit jouw gezicht naar voren.

Maatwerk, passie en perfectionisme horen bij mijn werkwijze. Mijn ervaring is internationaal en mijn specialisme is letterlijk grenzeloos. Je bent hier in goede handen.

Permanent Make-up is ideaal en gemakkelijk bij oa:

een druk leven
weinig tijd
sporten
allergie voor gewone make-up
steeds minder goed kunnen zien
onhandigheid met gewone make-up
contactlenzen

Het zetten van Permanent Make-up is een meesterschap, ik ben daarom blij dat we de samenwerking zijn aangegaan met Esther Lemmens. Zij is in het bezit van de hoogste certificering en volgt nog steeds wereldwijde Masterclasses op het hoogste niveau. Uitmundende vakkennis samen met intelligente apparatuur verzekert u van langdurige perfecte Permanent Make-up.
 

 

 

 

Verzekerd van veilige behandeling en een uitstekend resultaat

GGD Gecertificeerd

Permanente make-up wordt in mijn salon uitsluitend door zeer ervaren gediplomeerd PMU specialisten gezet. Mijn salon is GGD gecertificeerd en voldoet hiermee aan alle hygiëne- en veiligheidseisen. Bij Daphne van der Boor bent u dus verzekerd van een veilige behandeling en een uitstekend resultaat.

Behandelingen

 • Permanente Make-up

  Wenkbrauwen

  Wenkbrauwen sieren uw gezicht en zijn belangrijk voor mimiek en expressie.
  Zijn uw wenkbrauwen dun of onregelmatig, dan kan een opvulling middels Permanent Make-up een aanzienlijke verbetering zijn. Hierbij kunt u kiezen voor een prachtige natuurlijke wenkbrauw middels soft powder techniek of fijne 3D haartjestechniek/hairstrokes.
  In ieder geval ontstaat een egale en regelmatige wenkbrauwlijn die het gelaat direct meer symmetrie en uitstraling geeft.
  Een goede keus, het handmatig bijtekenen van de wenkbrauwen is ook niet voor iedereen weggelegd en is vaak na enkele uren al niet meer zo fraai. PMU is hier een super mooie oplossing waar je geen spijt van zult hebben.

  Permanente Make-up

  Eyeliner

  Met een permanente eyeliner heeft u altijd mooi sprekende ogen. Uw eyeliner zit altijd perfect.
  U bespaart veel tijd doordat u s'morgens minder of helemaal geen make-up meer hoeft aan te brengen.
  Altijd een stralende en verzorgde oogopslag. Elke dag weer.

 • Permanente Make-up

  Lipliner

  Bij de lippen kan met Permanent make-up een natuurlijke blush effect of een extra accent worden behaald. 
  U kunt ook kiezen uw gehele lippen zacht in te schaduwen met een natuurlijk ogende pigmentkleur of een extra kleuraccent voor een sprekend resultaat.

Nieuwsgierig geworden?

U kunt mij altijd vrijblijvend mailen of bellen. Vindt u het fijner dat ik contact met u opneem, laat dan uw gegevens achter.