Medisch pedicure

Uiteraard kunt u bij mij terecht voor "basis" voetverzorging. Maar ik ben ook gespecialiseerd in zogeheten "risicovoeten". Risico voeten kunnen ontstaan zijn als gevolg van reuma, diabetes, spasticiteit, ouderdom en verwaarlozing.

Behandelingen

  Medisch pedicure

  Pedicure basisbehandeling

  Pedicure basisbehandeling

  Anamnese (medisch/persoonlijke achtergrond. Alleen de eerste keer), desinfecteren van de voeten, knippen van de nagels, verwijderen van overtollig eelt, eventueel likdoorn(s), kloven, behandelen van schimmelnagels en/of ingegroeide nagels, frezen en polijsten van de nagels, polijsten van de voet, verzorgen van nagels en nagelomgeving en het aanbrengen van een verzorgende voetcrème 

  Medisch pedicure

  Medische pedicure

  Medisch pedicure

  U kiest voor een medisch pedicure, aangesloten bij ProVoet, de branche organisatie voor pedicures. Hierdoor bent u verzekerd van vakbewaamheid. Een medisch pedicure is hoger en breder opgeleid. Ik heb een klantgerichte en sociale instelling en ga zorgvuldig om met persoonlijke zaken die u met mij deelt. De behandelingen aan uw voeten lopen uiteen van eenvoudig tot ingewikkeld. Hygiënisch, zorgvuldigheid en kwaliteitsbewust zijn kenmerken voor mijn werkwijze.

Vergoeding zorgverzekeraars bij Diabetisch Mellitus of reumatische voeten

De meeste zorgverzekeraars vergoeden een behandeling bij een medische pedicure tot een bepaald maximum bedrag per jaar.
De behandeling is hetzelfde als bij de basisbehandeling.